+38 (0xx) показати всі номери
Каталог товарів

Новий Айфон 11 безперечно вразить фанатів Apple нововведеннями, абсолютно точно, новою камерою та новою палітрою кольорів.

Чутки про iPhone 11: яким буде новий смартфон від Apple

 



Кожен рік яблучна компанія презентує свої новинки, до яких прив'язано максимальна кількість уваги з боку громадськості. Що ж казати, якщо перед презентацією нового покоління одним із найпопулярніших запитів в мережі правомірно є:
iPhone 11 дата виходу 2019. Такий колосальний попит яскраво демонструє рівень популярності лінійки продуктів, розроблених у каліфорнійському скляному колізе. 

Взагалі, навколо iPhone створений певний ореол уваги, який викликає резонанс не тільки у профільних ЗМІ, але і від усіх видань світу. Важко назвати ще один гаджет, який викликає такий високий інтерес у глобальних масштабах. І це незмінний елемент тієї самої магії продукції Apple, до якої ми всі звикли. 

Дата виходу iPhone 11



Осінь 2019 року відкриє черговий фестиваль трендів, які візьмуть на узувати інші виробники мобільних пристроїв. Це вже стало своєрідною традицією, з якою всі давно змирилися. 

Сьогодні ми пропонуємо коротко пробігтися по основним чуткам та безлічі “витоків”, які дозволяють нам передбачити поверхневий образ нового флагманського пристрою від американського виробника. 

iPhone 11 дата вихода


З достовірн істю можна стверджувати, що подія, на якій керівництво компанії представить нову лінійку пристроїв, призначена на 10 вересня. Проте, традиційно продажі смартфонів розпочнуться до 20 числа того ж місяця, і саме цей календарний відрізок можна вважати для
iPhone 11 датою вихода. Звичайно, ми зараз говоримо про привілейовані ринки збуту для купертіновців, але точний список країн, куди “завезуть” новинки в першу чергу, поки не відомий. Так чи інакше, в Україні новинки слід очікувати до жовтня місяця 2019 року. 

Наповнення та продуктивність iPhone 11

 

 

З 99% ймовірністю ми побачимо новий ЦПУ власного виробництва (Apple A13), який подарує користувачам ще більше продуктивності, ще більше обчислювальної потужності та ще більше балів у синтетичних тестах. Якщо ще зовсім недавно показниками продуктивності мірились усі підряд, то в останні кілька років це питання стає все менш логічним і для багатьох колоссальний запас потужності здається зайвим.
 

Проте це лише на перший погляд. Кожен рік велика кількість розробників випускають нові додатки, які потребують значного ресурсу. Це ми скромно замовчали про доповнену реальність, на яку Apple традиційно роблять великий акцент, в тому числі і прямо на презентаціях нових iPhone. Таким чином, збільшення обчислювального потенціалу в А13 буде досить логічним і обґрунтованим. 

iPhone 11 дата виходу

Дисплеї та розміри iPhone 2019


З великою ймовірністю ми отримаємо ту ж саму схему дисплейних модулів, що і в поточному поколінні пристроїв: 

  • OLED матриці для старших моделей пристроїв;
  • IPS матриці для XR “молодших” моделей смартфонів. 


Завдяки багатьом “сливам” від виробників цих модулів ми вже зараз можемо з повною впевненістю стверджувати, що нові iPhone 11 отримають три розміри: 5,8 і 6,5 дюйма для старших версій (OLED) і 6,1 дюйма для IPS матриці. 

Камери iPhone 11 2019 


А ось цей пункт є найбільш суперечливим серед прихильників бренду. Ще декілька місяців тому в мережі стали з'являтися перші концепти асиметричного модуля камери з трьома “очками”. Зовнішній вигляд безумовно залишається лише питанням смаковщини, однак користувачі прийняли цей концепт досить суперечливо. 

Дата презентації Iphone 11

Модуль камери iPhone 11 стане прогресивним і отримає додатковий датчик зближення. Така зміна дозволить більш точно визначати об'єкт зйомки і, як наслідок, здійснювати більш точну фокусування. 

Новий дизайн iPhone 11


Тут однозначно можна стверджувати, що iPhone 11 не будуть значно відрізнятися від своїх попередників. Залишивши незмінними майже всі сторони смартфонів, розробники зосередяться на створенні найкращого дисплея на сьогоднішній день. 

Компанія Apple не поспішає з впровадженням під екранного сканера в своїх смартфонах, оскільки цей варіант не відповідає всім стандартам безпеки. Тому, скоріш за все, ми побачимо Face ID, який з легкістю розпізнає власника, навіть якщо на обличчі є окуляри, борода чи капелюх. 

Що нового у iOS 13 


Не дивлячись на те, що всі офіційні подробиці останньої версії операційної системи вже оприлюднені, наступна версія iOS 13 буде впроваджена на нових iPhone. Компанія Apple забезпечить можливість редагування документів в офлайні та впровадить нову можливість пошуку. 

Інші можливості 


Залежно від джерела, в лінійці iPhone 11 будуть або дві, або трі камери. Таким чином, Apple вирішить усі спори на цю тему, оскільки обидва дизайну дуже схожі. 

Про спеціальні додаткові можливості для iPhone зможемо дізнатися лише 10 вересня. До тих пір давайте насолодимося тим, що ми вже маємо. А ми маємо чудов ий дизайн і найкращий екран у смартфоні. 

Залишайтесь на зв'язку, і ми розповімо про всі тонкощі нових iPhone 11 від компанії Apple. 

З повагою,

Інтернет магазин Чохол.

 




<
Каталог товарів
ua ru