Политика конфеденциальности, защиты персональных данных и соглашение пользователя интернет магазина "Чехол"


1. Умови використання сайту chekhol.com.ua інтернет магазину "Чехол"


1.1. Дана угода користувача (іменована надалі Угода) являє собою оферту умов по користуванню веб-сайтом chekhol.com.ua (далі – Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичною особою (іменованим надалі Користувач), та регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Сайті.

1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила відвідування Сайту інтернет магазину, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Користувач зобов’язаний повністю ознайомитися з цією Угодою до моменту реєстрації на Сайті чи здійснення покупки товару. Реєстрація Користувача на Сайті чи оформлення покупки означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Сайту Користувачем має бути негайно припинене.

1.4. Ця Угода може бути змінена і / або доповнено Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.

2. Порядок використання Сайту



2.1. Сайт chekhol.com.ua дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп’ютерних мережах забороняється.

2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. Інтернет магазин Едельвіка залишає за собою право розсилки наших акційних пропозицій на ваш номер, вказаний в замовленні.

2.3. В процесі реєстрації на сайті, ви отримуєте логін і пароль за безпеку, яких ви несете відповідальність.

2.4. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з якоїсь іншої інформації. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, не порушує авторські права, дискримінацію людей за будь-якою ознакою, а також не містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

3. Персональна інформація Користувача



3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» і політики Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов’язану з аккаунтом Користувача з метою надання відповідних послуг. Володілцем бази персональних даних є адміністрація інтернет магазину, база персональних даних контрагентів знаходиться за місцем розташування продавця.

3.2. Адміністрація сайту зобов’язуєтеся здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у випадку, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім’я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані – файли cookies, інформацію про з’єднання і системну інформація.

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у випадку, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збиток, нанесений таким доступом.

3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-сайт  chekhol.com.ua інформацію з метою покращення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.

3.6. Метою обробки персональних даних у системі є зберігання та обслуговування даних контрагентів, відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних»:.

3.7. Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3.8. Повідомлення суб’єкта персональних даних про включення його персональних даних до бази персональних даних, права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані здійснюється під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

3.9. Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (особливі категорії даних) забороняється.


4. Права суб'єкту персональних даних



4.1. Суб’єкт персональних даних має право:

знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.


5. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб

 

  • 5.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб’єкта персональних даних, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

    5.2. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити.

    5.3. Суб’єкт відносин, пов’язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі — запит) до персональних даних володільцю бази персональних даних.

    5.4. У запиті зазначаються:

    • прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи — заявника);
    • найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім’я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи — заявника);
    • прізвище, ім’я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит;
    • відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;
    • перелік персональних даних, що запитуються;
    • мета запиту.

    5.5. Строк вивчення запиту на предмет його задоволення не може перевищувати десяти робочих днів з дня його надходження.

    Протягом цього строку володілець бази персональних даних доводить до відома особи, яка подає запит, що запит буде задоволене або відповідні персональні дані не підлягають наданню, із зазначенням підстави, визначеної у відповідному нормативно-правовому акті.

    Запит задовольняється протягом тридцяти календарних днів з дня його надходження, якщо інше не передбачено законом.

    5.6. Усі працівники володільця бази персональних даних зобов’язані додержуватися вимог конфіденційності щодо персональних даних та інформації щодо рахунків у цінних паперах та обігу цінних паперів.

    5.7. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів.

    5.8. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.

    5.9. У повідомленні про відстрочення зазначаються:

    • прізвище, ім’я та по батькові посадової особи;
    • дата відправлення повідомлення;
    • причина відстрочення;
    • строк, протягом якого буде задоволене запит.

    5.10. Відмова у доступі до персональних даних допускається, якщо доступ до них заборонено згідно із законом.

    5.11. У повідомленні про відмову зазначаються:

    • прізвище, ім’я, по батькові посадової особи, яка відмовляє у доступі;
    • дата відправлення повідомлення;
    • причина відмови.

    5.12. Рішення про відстрочення або відмову із доступі до персональних даних може бути оскаржено до уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних, або до суду.

6. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту



6.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, опечатки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність представленої на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах “як є”, без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.

6.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за одержання застарілої інформації з Сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення.

6.3. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації сайту може не співпадати з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.

6.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб, або третіх осіб щодо Користувача.

6.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, вироблені або опубліковані на сайті  chekhol.com.ua

6.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки чи витрати (реальні або можливі), що виникли у зв’язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.

6.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого акаунту – облікового запису на сайті  chekhol.com.ua (втрату логіна, пароля, іншої інформації).

6.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних при створенні облікового запису Користувача.

6.9. При виникненні проблем у використанні сайту chekhol.com.ua , незгоди з конкретними розділами Користувацької угоди, або в отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Сайту  chekhol.com.ua для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов’язання по наданню своїх послуг будь-якому Користувачу та клієнту, який навмисне порушує приписи Угоди та функціонування роботи Сайту.

6.10. В цілях вищевикладеного Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і вживати технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Сайту Користувачів, що створюють згідно висновку Адміністрації сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.


7. Порядок дії Угоди



7.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни набувають чинності з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.

7.2. Дана Угода вступає в силу при першому відвідуванні Сайту Користувачем і діє між Користувачем і Компанією протягом всього періоду використання Користувачем Сайту.

7.3. Сайт є об’єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди та законодавства України про права інтелектуальної власності.

7.4. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах цього cайту, є власністю їх відповідних власників.

7.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати, які-небудь частини Сайту, окрім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією сайту.

7.6. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.